fredag 12 augusti 2011

Me&I kort!

Idag har jag vart på Me&I träff. Blir mer och mer förälskad i deras kläder! Men hur som helst så är tjejen som hade meandi träffen galen i kläderna och har till och med koppar bricka kuddar servetter m.m. i meandi också.
Och klart hon skulle ha ett kort i meandi med! Så det blev det. Tyvärr råkigt nog var jag lite stressad när jag gjorde kortet till henne men hon tyckte om det i alla fall och det är huvudsaken.

Det är en scanad magnolia bild som jag ändrat och lagt in textur i photoshop. Kände att det var lite avancerat och börja måla medaljongerna för hand...


Kortet blev populärt och inte minst sagt från en barbie me& igalen 33 åring! hennes favorit är Melody och Diamantslottet. Så googlade fram en sån bild och la in meandi textur i photoshop och skrev ut så har jag färglagt resten med promarker och fyllt i lite. Bilden ser jätteglittrig ut, men det är för att det är taget under lampan. Denna har hon inte fått en så jag hoppas inte hon är inne här och ser den ;) lyckligtvis så kan hon inte så värt mycket om datorer :)

2 kommentarer:

 1. Wow! Verkligen superläckra kort! Gu´vilken cool ide att lägga in tygen i Photoshop! Det står på min to-do-list att gå en kurs i PS och nu blev jag ännu mer taggad! :-)
  Kram
  //Cattie

  SvaraRadera
 2. Häftigt. Vilka fina kort det blev.
  Jag ska kolla efter penslar när jag åker hem imorgon. Kan ju höra av mig om jag inte hittat några. Jag har bara vanliga småpenslar hemma - kanske inte något att ha. Ändå dags att fylla på lagret :)
  Jättesnällt att du fixar.
  Kram

  SvaraRadera