lördag 6 augusti 2011

Stämpla text på canvastavla

Jag har stämplat text på en canvastavla. Hittade fem pack canvastavlor på Lidl i fem olika storlekar för 99kr så då passa jag på. Inte världens bästa kvalité men de funkar helt klart! Tog den störta och tryckte första versen från Det vackraste jag vet med Cecilia Vennersten. Både jag och min man tycker om den låten så det passade ju utmärkt att ha i sovrummet. Dock blir jag arg på mig själv att jag inte tryckte stämpeln nere i hörnet på ett papper och la på innan jag trykte direkt på duken, för jag ångrade att ajg tryckte dit den stämpeln. men ska se hur jag ska fixa till det på snyggaste sätt. Jag hoppas nästa tavla blir bättre tryckt som jag ska göra till köket... Jag ska prova måla på med lite vit färg på denna tavla... kanske jag kan rädda tavlan.


3 kommentarer:

  1. Hejsan tack för den snälla kommentaren, väldigt mycket fint här också! Kul med nya idéer, den där bh:n var verkligen superfin!

    SvaraRadera
  2. Det bästa är att ha en riktigt fuktig stämpeldyna, så man inte behöver trycka så hårt. Du kan även prova att hålla fingret under canvasen presis där du ska trycka. Kul att du blev inspirerad! Snyggt jobbat!

    SvaraRadera
  3. Tack för din kommentar och för att du vill vara med i min bloggcandy, kram K.

    SvaraRadera