söndag 11 september 2011

Puss på dig LO

Jag var bara tvungen att göra denna RL också! Tyckte så mycket om den. Så så här blev den på riktigt ;) Måste säga att det är himla bra att göra digitala LO också. Kan man flytta lite som man vill och så får man så mycket inspiration om hur de ska se ut när man gör det RL.Den digitala versionen hittar ni HÄR.

Funderade dock på hur jag skulle få bandet så där fint snurrat men då kom jag på att jag tar en penna och lindar det löst runt och sätter lite tejp bitar här och där. Sedan drog jag ur pennan försiktigt.

2 kommentarer:

  1. ...eller en pensel av något större modell (alltså akvarellmodellen) för då får du bandet avsmalnat på slutet :) Jag gör så med blommorna...
    Jättefina LOs måste jag säga. Ser jättekul ut men har så mycket annat nu så jag måste begränsa mig lite... Måste prova när tiden finns och alla andra pysselprojekt är klara.

    SvaraRadera
  2. Vilken Fin Layout du har gjort :) . det var inte så länge sen jag la ut candyt men du finner det här på länken http://surpricebox.com/scrapping/?p=485 Direkt länk till candyt

    Krm KRam

    SvaraRadera