fredag 2 september 2011

Uppdaterat inlägg - shabby chic bok

Jag uppdaterar detta inlägget eftersom jag gjort om boken lite. Halkade in på panduro igår och då såg jag ett hänglås med nyckel. Så så klart var jag tvungen att köpa detta till boken. Så jag bytte ut nyckeln och satt på ett hänglås. Blev också en fågel sittades på toppen och lite bling åvanför texten.

Jag tror bara jag ska ha boken så här som brydnad på hyllan i sovrummet. Kanske gör ett uppslag i den sedan, men det återstår att se. Men skulle vilja göra en fågelbur att ställa bredvid boken... som fågeln hör hemma i. Något tips på fågelbur?

Idérna har jag fått från StampArtic turtorial och nu är jag med i deras utmaning. Bok idén kommer från Terés.

Jag har målat och duttat med pensel på blommor och charms och Målat bokpärmen. Använt vanlig snickerifärg som jag spedde med lite vatten. (hade inget annat hemma)
Satt ihop blommorna med en ros med ståltråd. Satt emellan en charms så blommorna står upp lite.
Satt fast spetsband som jag veckade och tryckte fast dem med dubbelhäftande tejp.

Allt material är från Stellas utom fjärilen, låset och nyckeln som är från panduro, Fågeln hitta jag i mammas syrum Stämpeln är en digitalstämpel som jag gjorde för tillfället, du får gärna ta den om du vill. 
Så här har jag gjort blommorna
10 kommentarer:

 1. Vilken häftig idé. Kan ju vara värt att prova på :)

  SvaraRadera
 2. Åh vilken fin bok! Väldigt romantisk...

  Det finns en länk till beskrivningen i texten ovanför bilderna... Hela meningen "En korsett med låda" är en länk! Det var lite pilligt att göra men himla roligt!

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Ja det är ju lätt att "halka in" på Panduro och liknande affärer :) Fågelburar hittar du i stort sett i varje butik som säljer inredning i shabbystil. PK-design i Örebro har med största sannolikhet. Kram

  SvaraRadera
 4. Så himla fint!!! :-)
  Kram
  //Cattie

  SvaraRadera
 5. OMG!! This is SO Shabby Chic!! All the beautiful details and wonderful flowers:) I love it!! Thanks for joining us at StampARTic Shabby Chic challenge.
  Hugs,Minna

  SvaraRadera
 6. Boken var söt men fåglar liksom kärlek trivs bäst utan bur... :)

  /Janet

  SvaraRadera
 7. Love it very me and very pretty x

  SvaraRadera