fredag 21 oktober 2011

Utmaning LO Bröllops album

BildHar gjort en LO efter SS månadsskiss. har örjat om med vårt bröllopsalbum, då jag inte är nöjd med det. De var bland det första jag gjorde och nu när jag tittar tillbaka på det så fattar jag inte vad jag gjort. Kommer säkert tycka denna här är hemsk om några år också ;) haha nej men är ganska nöjd med denna :)

Pappret från Prima är helt fantastisk shoppade det på stellas igår. Köpte två papper av samma som jag använt fram och baksida på. Råkade kapa huvudet lite på min man så jag får sätta på ett annat kort sen när jag framkallat eller köpt fler fotopapper.Fick hem ett paket fårn PY hobby igår och så halkade jag in på Stellas också ... älskar denna butik!

Blir att göra om texten på tagen...
2 kommentarer:

  1. Vilket fantastiskt fint papper! Helheten blev jättefin. Gör väl inget att halva huvudet försvann. Du fattar :P Nääääråå... :)
    Stegen var bus enkel att göra! Hade jag min framme när ni var hemma? Gjorde nämligen en från ett annat nr av tidningen. Perfekt att ha både inne som ute! Sen kan man ju göra minivarianter o hänga smycken på mm. Kul att använda naturen.
    Nu blev det väldigt långt... Ha det bra :)

    SvaraRadera
  2. oh this is relly lovely, i like it!

    SvaraRadera