torsdag 3 november 2011

Tavlor Shabby Chic

Jag scrappar väl mest men jag gör också andra saker. Jag har målat och stämplat två canvas tavlor. Dessa behåller jag inte själv utan jag har slängt ut dem på tradera. Så får se om det är värt att fortsätta göra sådana. Den stora är 24x30cm och då kan man skicka den som brev för 24kr. Canvastavlor är ju lätta de är ju en fördel. 
Shabby chic skapande är något Therese pysslar med. Där får jag jätte mycket inspiration. OM ni gillar lantlig stil måste kolla in bänken och borden hon och hennes sambo har gjort. För ett tag sen var jag även hemma hos henne och då föll det en bomb av inspiration!
Jag håller också på med en stege... som jag såg i 101 idéer som jag sen kom på att jag sätt hemma hos henne. Den har hon inte i sin blogg. Men jag ska lägga upp min sen när jag är klar. Den kan användas på fantastiskt många sätt.
Jag hade ju glömt ett V i ljuva så jag ska ju måla om de partiet och stämpla om.

2 kommentarer:

 1. Tack, tack snälla du vad snäll du är :)
  Ska lägga upp en bild på stegen snart men hinner aldrig fota den innan ljuset blir fel. Kameran med blixt blir helt fel.
  Hoppas att försäljningen går bra. Måste tyvärr meddela att du missa ett v i "ljuva". Vet hur det är när man är ivrig att bli klar... Har gjort det typ 100000 ggr själv :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Haha ja jag såg ju de så jag får måla om de partiet och göra om.

  SvaraRadera