måndag 19 december 2011

Verk i handleder och fingrar?

Mycket mer pysslande har det inte blivit av. Verken har blivit alt mer påtagligare sista tiden. I fingrar och handleder så jag passar på lite ibland när jag kan. Jag hoppas att det blir bättre igen snart.
Någon som har problem med handleder, fingrar, stelhet och sånt? Då får ni gärna dela med er med tips på hur ni gör när i pysslar. Jag klippte av fingertopparna på ett par vantar och fukta dem lite och värmde i mikron som en riskudde men det blev inte den effekten jag hoppas på fast det blev varmt och gött! Fibromyalgi.. men jag hoppas fortfarande att det är något annat man kan "bota"! Men jag hoppas hoppas det försvinner! Detta gör mig vansinnig!

5 kommentarer:

 1. Låter jobbigt.
  Hoppas att det snart är bättre
  Kramis

  SvaraRadera
 2. Usch inte roligt att ha ont! Min sambo har mkt problem med värk och stelhet, men i hans fall är det nog ngt reumatiskt.
  Voltaren brukar hjälpa ganska bra för hans del och det finns ju receptfritt.
  Jo, det var till mej du skrev om att ev hjälpa mej med bloggdesign. Mailade dej för ett tag sen, men vill du att jag mailar igen? Vet inte om jag har rätt mailadress...lät intressant men undrar lite på pris osv.
  Hoppas du snart slipper värken!
  Kramar!

  SvaraRadera
 3. Tråkigt att må dåligt just i dessa tider som det vankas så mycket pyssel också. Hoppas att du blir bättre snart.
  Kanske det kan funka med massage på just de ställen som gör ont? Handledsvärmare eller liknande som håller stadga och värme?

  SvaraRadera
 4. hej josefin!
  usch, låter inte roligt alls. ville bara tacka dig för din hjälp angående min header, ska prova göra som du sa, o att du kan fixa helt egna låter super intressant. Kan ju vara lite kul att ha något som ingen annan har. god jul! o ett jättetack för hjälpen. kram!

  SvaraRadera
 5. jaaa, låter superkul o jättespännande med bettyboop/ scrapbook aktigt, eller vad du nu vill hitta på. o självklart ska du länka:)
  hoppas att du haft en underbar jul!
  kram.

  SvaraRadera